Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

Filtr
  • 75 dkg mletého masa, 10 dkg plátkové anglické slaniny, 1 vejce, 1 střeně velká cibule, sůl, pepř, mletá paprika, strouhanka, klobása, hořčice, máslo.

    Masa osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, promícháme s vejcem, jemně sekanou cibulí a podle potřeby  přimícháme strouhanku. Rukou vytvarujeme plátky, potřeme je hořčicí a vložíme hranolek klobásy. Zavineme, přebalíme plátkem anglické slaniny a sepneme párátkem. Urovnáme vedle sebe na pekáček vymaštěný máslem a v troubě upečeme.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.