Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.70 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg kýty, 3 rajčata, 1 mrkve, kousek celeru, 3 stroužky česneku, 1 cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky jalovce, jíška, 2 dl červeného vína, 2 dl smetany, 2 dl vývaru (může být z kostky), olej, sůl, mletý pepř.

Prolisovaný česnek smícháme s jalovcem, bobkovým lisem a vínem. Maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme marinovat 1 den v chladničce. Maso vyjmeme osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme maso, přidáme pokrájenou cibuli, celer, mrkev a osmahneme. Zalijeme vývarem a dusíme do měkka, podléváme odcezenou marinádou. Nakonec přidáme spařená, oloupaná, pokrájená rajčata a krátce dodusíme. Maso vyjmeme, do šťávy přilijeme smetanu, zahustíme jíškou a krátce povaříme. Omáčku nalijeme na maso.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.