Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg kýty, 3 rajčata, 1 mrkve, kousek celeru, 3 stroužky česneku, 1 cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky jalovce, jíška, 2 dl červeného vína, 2 dl smetany, 2 dl vývaru (může být z kostky), olej, sůl, mletý pepř.

Prolisovaný česnek smícháme s jalovcem, bobkovým lisem a vínem. Maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme marinovat 1 den v chladničce. Maso vyjmeme osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme maso, přidáme pokrájenou cibuli, celer, mrkev a osmahneme. Zalijeme vývarem a dusíme do měkka, podléváme odcezenou marinádou. Nakonec přidáme spařená, oloupaná, pokrájená rajčata a krátce dodusíme. Maso vyjmeme, do šťávy přilijeme smetanu, zahustíme jíškou a krátce povaříme. Omáčku nalijeme na maso.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.