Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Bažantí slepici naporcujeme na díly, každý protkneme proužky slaniny. Na 1 lžíci másla a 2 lžících oleje orestujeme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, vmícháme mletou papriku. Vložíme slepičí díly, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme doměkka (porce obracíme a podléváme horkou vodou). Maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme. Podlijeme vodou, přidáme rajský protlak a rozšleháme. Dobře provaříme, přilijeme 1 dl zakysané smetany. Krátce povaříme, rozmixujeme, vložíme zpět maso, osolíme a prohřejeme.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.