Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Bažantí slepici naporcujeme na díly, každý protkneme proužky slaniny. Na 1 lžíci másla a 2 lžících oleje orestujeme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, vmícháme mletou papriku. Vložíme slepičí díly, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme doměkka (porce obracíme a podléváme horkou vodou). Maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme. Podlijeme vodou, přidáme rajský protlak a rozšleháme. Dobře provaříme, přilijeme 1 dl zakysané smetany. Krátce povaříme, rozmixujeme, vložíme zpět maso, osolíme a prohřejeme.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.