Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg kýty, sůl, 10 dkg mrkve, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 1větší cibule, 4 kuličky nového koření, 3 bobkové listy, 5 kuliček celého pepře, lžička octa, 1/2 citronu, jíška, 20 dkg šípkové zavařeniny, na špičku nože mleté skořice, ½ lžičky cukru, 1 dl červeného vína, olej.

Kýtu odblaníme, nakrájíme na větší díly a osolíme. Zeleninu a cibuli nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji. Maso dáme na pekáč, přidáme koření, zastříkáme octem a na takto připraveném základu opečeme maso. Přidáme na plátky nakrájený citrón (s dobře očištěnou kůrou), podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme do měkka.Měkkou kýtu vyndáme do tepla, odstraníme celé koření a zbytek citronu, šťávu zhustíme jíškou, přidáme šípkovou zavařeninu, skořici a cukr a za stálého míchání omáčku řádně provaříme. Dochutíme citronovou šťávou, dosolíme a rozmixujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.