Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

1 dl pomerančového jujce, 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce oleje, 3 stroužky prolisovaného česneku, lžička soli, lžička bazalky, pepř.

Vše důkladně promícháme a maso naložíme na několik hodin do ledničky. Grilujeme nebo pečeme na pánvi. Při grilování zbylou marinádou potíráme, při pečení na pánvi polijeme hotové maso na talíři.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

2 stroužky česneku, 1 lžíce vinného octa, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce jablečné šťávy, 1 lžička cukru, 1 lžička chilli koření, mletý pepř, 1 lžička soli.

V malém kastrůlku rozehřejeme olej, přidáme prolisovaný česnek a krátce osmahneme. Pak přidáme ocet, jablečnou šťávu, cukr, chilli koření, pepř a sůl a směs promícháme. Za stálého míchání ji zvolna vaříme do zhnědnutí. Vynikající na potírání masa při grilování.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.