Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

1,5 dl červeného vína, 1 dl oleje, stroužek utřeného česneku, 1/2 lžičky pepře, 1 lžíce provensálského koření (nebo rozmarýn, majoránka, tymián).

Maso potřeme marinádou, dáme do ledničky odležet a druhý den grilujeme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.50 (1 Hlasující)

3 dl vody, 1 dl oleje, 5 stroužků česneku, 2 cibule, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce sladké papriky, 1/2 lžičky mletého pepře, sůl.

Maso potřeme marinádou, posypeme nakrájenou cibulí a necháme 2 dny uležet.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

3 stroužky česneku, 4 lžíce oleje, 3 lžíce rumu, lžíce vody, 1 lžíce medu, grilovací koření, rozinky .

V oleji rozmícháme koření s jednou lžičkou  medu, přidáme utřený česnek, rum s několika rozinkami a lžíci vody. Vše důkladně promícháme. Vzniklou marinádu necháme chvíli uležet a pak do ní maso naložíme, necháme marinovat přes noc a druhý den pečeme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

1,5 dl červeného vína, 3 lžíce oleje, stroužek česneku, bobkový list, lžíce cukru, 2 lžíce nasekaného tymiánu, mletý pepř.

Smícháme všechny ingredience a vše s masem vložíme do igelitového sáčku. Sáček uzavřeme a maso promneme. Necháme v lednici marinovat několik hodin.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

1/2 cibule, 1 dl světlého piva, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce oleje, čtvrt lžičky hořčice, půl lžičky cukru, 1 lžička chilli koření, půl lžičky soli.

Cibuli  na jemno nasekáme a v misce smícháme s pivem, sójovou omáčkou, olejem a hořčicí. Ochutíme mírně cukrem, chilli kořením, mírně osolíme a důkladně promícháme.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.