- 1. Plněné plátky na kořenové zelenině
- (Plněné plátky)
- 8 větších plátků, 1 cibule, malý kousek celeru, mrkve a petržele, 2 lžičky hladké mouky, máslo, sůl, pepř. Náplň: 6 dkg plátků šunky ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 2. Sekaná na kořenové zelenině
- (Mleté maso)
- 1/2 kg mletého masa, 10 dkg anglické slaniny, 1 a 1/2 rohlíku, 2 středně velké cibule, 2 střední mrkve, plátek celeru, 1 větší petržel, 2 vejce, ...
- Vytvořeno 5. září 2011
- 3. Kachna plněná jablky na kořenové zelenině
- (Kachna divoká)
- 1 kachna, sůl, 2 jablka, 2 lžíce másla, 1 větší cibule, 20 dkg kořenové zeleniny, 1 bobkový list, 4 kuličky nového koření, 5 kuliček pepře, 10 ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 4. Žebra na kořenové zelenině
- (Pečeně)
- Žebra mladšího kusu (sele, lončák), sůl, 20 dkg celeru, 15 dkg petržele, 10 dkg mrkve 1 větší cibule, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček pepře, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 5. Ragů na kořenové zelenině s vínem a brusinkami
- (Masové kostky)
- 3/4 kg zvěřiny, 10 dkg kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 1 cibule, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce brusinkového kompotu nebo marmelády, 3 lžíce ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 6. Ragů na kořenové zelenině
- (Masové kostky)
- 3/4 kg zvěřiny (např. z plecka a kýty), lžička koření na divočinu, 2 kuličky jalovce, sůl, olej, 2 cibule, stroužek česneku, 7 dkg slaniny, 3 lžičky rajčatového protlaku, 1 malá ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 7. Zvěřina na kořenové zelenině
- (Pečeně)
- ZVĚŘINOVÁ KLASIKA 1-1,2 kg zvěřiny, 10 dkg slaniny, olej, vývar (může být z kostky), mletý pepř, sůl, 1 bobkový list, 2 jalovčinky, 5 kuliček pepře, 3 kuličky ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011