Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

6 plátků z kýty, 0,5 dl červeného vína, olej, 1 kelímek zakysané smetana, 3 lžíce brusinkového kompotu, sůl.

Plátky naklepeme a naložíme do marinády a necháme v chladu odležet 1-2 dny.
Plátky vyjmeme z marinády, posolíme a prudce na pánvi opečeme, podlijeme částí marinády a dusíme pod pokličkou do měkka za občasného míchání a podlévání marinádou. Plátky vyjmeme, na pánev dáme zbytek marinády, přidáme 1/2 dl vína, kelímek zakysané smetany, 3 lžíce brusinkového kompotu, dosolíme a povaříme.

Marináda:  2 dl červeného vína, 2 lžičky ústřicové omáčky, 3 stroužky rozmačkaného česneku, 2 lžíce oleje, sůl.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.