- 1. Plněné kapsy se švestkami a šunkou
- (Plněné plátky)
- 4 silnější plátky z mladé zvěřiny, sůl, olej. Náplň: 12 sušených švestek, 1 jablko, 10 dkg šunky, tymián, zázvor, ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 2. Plněné kasy s jablkem a švestkami
- (Plněné plátky)
- 4 silnější plátky z mladé zvěřiny, pepř, sůl, lžička provensálského koření, hladká mouka, olej. Náplň: 1 jablko, 8 sušených ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 3. Kachna plněná jablky a švestkami
- (Kachna divoká)
- 1 kachna, 1 kelímek zakysané smetany, 1 lžíci másla, 2 jablka, hrstička sušených švestek, lžička cukru, špetka skořice, trochu ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 4. Kachní prsíčka se sušenými švestkami naplněnými mandlemi
- (Kachna divoká)
- 0,5 – 0,75 kachních prsíček, 1 dl vína portského charakteru, olej, sůl, mletý pepř,. Sušené švestky naplníme mandlemi. ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 5. Dušená zvěřina z černé se švestkami
- (Masové kostky)
- 0,75-1 kg zvěřiny z černé (krkovice, kýta, plec), 1 lžíce červeného vinného octa, 2 tenké pórky, 1 červená cibule, 1 žlutá nebo červená ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 6. Černá s pikantní omáčkou se švestkami a ořechy
- (Pečeně)
- 1 -1,2 kg zvěřiny z černé (nebo jiné spárkaté), 10 dkg slaniny, 1 cibule, 20 dkg kořenové zeleniny, 4 kuličky pepře, 2 hřebíčky, 10 kuliček jalovce, špetka ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 7. Nadívaná zvěřina ze hřbetu se švestkami
- (Pečeně)
- 4 špalíčky vykostěného šálu ze hřbetu po 15–20 dkg, 10 sušených švestek bez pecek, 4 lžíce švestkových povidel, 1 lžíce ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 8. Plněný hřbet z černé se švestkami
- (Pečeně)
- 1 kg hřbetu z černé, 20 dkg švestek, 10 dkg slaniny, sůl, pepř, 3 snítky čerstvého tymiánu, 4 lžíce olivového oleje, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 9. Pečeně s pikantní omáčkou se švestkami a ořech
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny, 10 dkg slaniny, 15 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 1 velká cibule, 1dl červeného vína, 1 lžíce mleté papriky, 7 kuliček pepře, 2 hřebíčky, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011