- 1. Vyprošťovací polévka pytláka Říhy
- (Polévky a vývary)
- (Pod netradičním názvem se skrývá silná polévka-vývar ze zvěřinových kostí-vzpruha po poslední leči, nebo i v jejím průběhu, ...
- Vytvořeno 23. září 2011
- 2. Zvěřinová polévka s houbami I
- (Polévky a vývary)
- 30 dkg masa ze zvěřiny 1,5 l vody, sůl, 3 zrnka černého pepře, 2 zrnka nového koření 1 cibule, 2 stroužky česneku, 10 dkg kořenové zeleniny, 10 dkg brambor,15 dkg čerstvých ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 3. Zvěřinová polévka s houbami II
- (Polévky a vývary)
- 3/4 kg zvěřiny i s kostmi, 1 velká cibule, 1 plná lžíce sušených hub, 20 dkg celeru, 1 lžíce másla, 4 kuličky pepře, 2 kuličky nového koření, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 4. Zvěřinová polévka z mletého s houbami
- (Polévky a vývary)
- 25 dkg čerstvých hub (různé), středně velká cibule, kousek másla, 60 dkg mletého(můžou být různá masa), 1,75 l vody, 10 dkg mrkve, 2 žloutky, mletý ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 5. Zvěřinová polévka s uzeným masem
- (Polévky a vývary)
- 3/4 kg zvěřiny, 10 dkg uzeného masa, 5 dkg slaniny, zelená petrželová nať, 2 střední cibule, lžíce sádlo, sůl, pepř, máslo, mouka, 2 dl bílého ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 6. Zvěřinová gulášová polévka
- (Polévky a vývary)
- 40 dkg odřezků ze zvěřiny, 2 cibule, 2 rajčata, 4 větší brambory, hovězí bujon v kostce, mletá paprika, čili koření (čili omáčka), mletý pepř, mletý ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 7. Zvěřinová kotlíková polévka
- (Guláše)
- 2 kg méně hodnotného různého masa ze zvěřiny, 15 dkg uzeného vepřového bůčku, 30 dkg klobásek nebo párků, sádlo, 30 dkg mrkve, 4 pórky, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 8. Zaječí polévka
- (Zajíc)
- 1 předek ze zajíce, kousek celeru, petržele, 1 mrkev, 4 stroužky česneku, pepř sůl, majoránka, čerstvý libeček nebo pažitka. Předek zajíce nasekáme na menší ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 9. Polévka z bažantí slepice
- (Bažant)
- 1 bažantí slepice, kořenová zelenina (mrkev,petržel,celer), sůl, vegeta, pepř celý, nové koření, bobkový list, 1 stroužek česneku, 1 rajče. Slepici ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011
- 10. Bažantí polévka z odřezků
- (Bažant)
- ¼ kg syrové odřezky z bažanta, 5 dkg másla, 10 dkg kořenové zeleniny, sůl, 1 žloutek, nudle, 5 dkg hub. Žebra z bažanta a odřezky podusíme na másle s kořenovou ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011
- 11. Bažantí polévka s česnekem a kořenovou zeleninou
- (Bažant)
- 1 bažant (stažený) 1 menší cibule, 1 stružek česneku, 1menší mrkev, 1 menší petržel, kousek celeru, 6 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření, ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011
- 12. Krémová bažantí polévka
- (Bažant)
- 1 bažant, kořenová zelenina, 1,5 dl šlehačky, sušené houby, bobkový list, nové koření, sůl, pepř, vegeta, koriandr, hladká mouka. Bažanta ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011
- 13. Zvěřinová polévka s houbami I
- (Komentáře)
- na kilik je ta polévka porcí cca diky ...
- Vytvořeno 9. duben 2013