- 1. Ragů z černé s paprikou
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny, 15 dkg uzeného bůčku, 1 kelímek zakysané smetany, 2 zelené papriky, 2 dl bílého vína, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 cibule, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 2. Ragů z černé s kořenovou zeleninou
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z plece (nebo odřezky), 7 dkg slaniny, 1 cibule, 15-20 dkg nakrájené kořenové zeleniny, 4 kuličky pepře, 2 bobkové listy, 2 lžíce kečupu (protlaku), ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 3. Ragů z černé s lesními plody
- (Masové kostky)
- 0,75-1 kg plece nebo kýty z černé, 10 dkg slaniny, 10 dkg mrkve, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 2 cibule, 1 bobkový list, 6 kuliček nové koření, 6 kuliček pepře, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 4. Ragů z černé na houbách
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z černé (plec, kýta, odřezky), 20 dkg čerstvých hub (žampiony, hřibovité houby, holubinky) nebo přiměřeně namočených sušených hub, 8 ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 5. Ragů z černé s brusinkami
- (Masové kostky)
- 0,75-1 kg zvěřiny (kýta, plec), 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 10 dkg celeru, 2,5 dl vývaru, 4 lžičky zavařených brusinek, 2 menší cibule, snítka petrželky, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 6. Ragů s lečem
- (Masové kostky)
- 3/4 kg zvěřiny, sádlo, 10 dkg slaniny, sádlo (olej),1 větší cibule, 1 kapie, pepř, jíška, sůl, 1 zakysaná smetana, malé sterilované lečo. ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 7. Ragů s houbami
- (Masové kostky)
- ¾ kg zvěřiny, 1větší cibule, 2 lžíce másla, sůl, 20 dkg žampionů nebo jiných hub, 1 lžíce hladké mouky, citronová šťáva, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 8. Ragů na kořenové zelenině s vínem a brusinkami
- (Masové kostky)
- 3/4 kg zvěřiny, 10 dkg kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 1 cibule, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce brusinkového kompotu nebo marmelády, 3 lžíce ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 9. Ragů na kořenové zelenině
- (Masové kostky)
- 3/4 kg zvěřiny (např. z plecka a kýty), lžička koření na divočinu, 2 kuličky jalovce, sůl, olej, 2 cibule, stroužek česneku, 7 dkg slaniny, 3 lžičky rajčatového protlaku, 1 malá ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 10. Ragů v tlakovém hrnci
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z plecka, krku, žeber, 10 dkg másla, 10 dkg slaniny, 1 velká cibule, 2 menší mrkve, 1 petržel, 1/2 celeru, 4 kostky cukru, 2 hřebíčky, 1 bobkový ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011