- 1. Mleté maso - rady
- (Kategorie)
- Vytvořeno
- 2. Mleté maso
- (Kategorie)
- Vytvořeno
- 3. Mleté maso ze zvěřiny
- (Mleté maso - rady)
- -Mleté maso se lépe spojí, jestliže do něj přidáme syrový nastrouhaný brambor nebo 2 lžíce kysané smetany. -Do mletého masa používáme ...
- Vytvořeno 19. září 2011
- 4. Zvěřinová polévka z mletého s houbami
- (Polévky a vývary)
- 25 dkg čerstvých hub (různé), středně velká cibule, kousek másla, 60 dkg mletého(můžou být různá masa), 1,75 l vody, 10 dkg mrkve, 2 žloutky, mletý ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 5. Mleté na pánvi se zeleninou
- (Mleté maso)
- 0,5 kg mletého masa ze zvěřiny, 1 cibule, stroužek česneku, 30 dkg mražené kukuřice, 1 středně velká mrkve, 2 zelené (nebo jinak barevné) papriky, olej , mletý ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 6. Mleté na pánvi s paprikou
- (Mleté maso)
- 40 dkg mletého masa ze zvěřiny, 4 žluté paprikové lusky (nejlépe různobarevné), 1/2 chilli paprika, 1 pórek, sůl, olej, 3 lžíce ústřicové ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 7. Ptáčky z mletého
- (Mleté maso)
- 1kg mletého masa ze zvěřiny, 2 vajíčka, troška mléka, olej, hladká mouka, 1 cibule, sůl, pepř. ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 8. Roláda z mletého masa
- (Mleté maso)
- 1 kg mletého masa ze zvěřiny, 4 stroužky česneku, 2 vajíčka, pepř, sůl, lžička mleté papriky, koření na mletá masa, 2 bílé papriky, anglická slanina, ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 9. Závitky z mletého masa
- (Mleté maso)
- 1-1,2 kg odblaněné zvěřiny, sůl, pepř, 2 stroužky česneku, mletá paprika, 2 cibule, 1 vejce, 15 dkg anglické slaniny, 3 dkg mouky, 10 dkg másla (nebo jiný tuk), ½ ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 10. Řízky z mletého na víně
- (Mleté maso)
- 50 dkg mletého masa, 1 vejce, strouhanka, 2 lžíce hladké mouky, hrst kořenové zeleniny (i mražené), 5 lžic kečupu, 1 dl bílého vína, půl kostky ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 11. Mleté zvěřinové řízky
- (Mleté maso)
- 0,5 kg zvěřiny, 1 rohlík, mléko, 1 vejce, sůl, mletý pepř, olej, 1 cibule, stroužek česneku, 1 hřebíček, 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, bobkový ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 12. Mleté řízky s lečem
- (Mleté maso)
- 0,5kg zvěřiny, 1 vejce, 1,5 dl mléka, 5 lžic strouhanky, hladká mouka, sádlo, 40 dkg sterilovaného leča, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 dl smetany, mletá ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 13. Mleté biftečky ve slanině
- (Mleté maso)
- 0,5 kg zvěřiny, 8 plátků anglické slaniny,15 dkg strouhaného tvrdého sýra, 1 dl mléka, mletý pepř, sůl. Zvěřinu odblaníme, umeleme spojíme ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 14. Biftečky z mletého s houbami
- (Mleté maso)
- 0,5 kg zvěřiny, 1 žloutek, sůl, mletý pepř, 5 dkg másla, středně velká cibule, 15 dkg hub (žampiony, hřibovité houby). Zvěřinu odblaníme, umeleme, osolíme ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 15. Mleté biftečky z černé
- (Mleté maso)
- 1 kg zvěřiny, 1 cibule, 1 vejce, 1 žloutek, sůl, mletý pepř, olej. Zvěřinu odblaníme, umeleme s cibulí, přidáme 1 vejce a 1 žloutek, osolíme, opepříme. ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 16. Mleté biftečky ze zvěřiny
- (Mleté maso)
- ¾ kg odblaněné zvěřiny, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, špetka tlučeného jalovce, olej. Maso umeleme s cibulí, česnekem, okořeníme ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 17. Plněné mleté závitky
- (Mleté maso)
- 75 dkg mletého masa, 10 dkg plátkové anglické slaniny, 1 vejce, 1 střeně velká cibule, sůl, pepř, mletá paprika, strouhanka, klobása, hořčice, máslo. ...
- Vytvořeno 5. červen 2011