- 1. Rolovaná kýta z černé vařená
 - (Vařená masa)
 - 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 1 l červeného vína, 2 lžíce octa, sůl, 6 celých pepřů, 1 bobkový list, 1 velká cibule nakrájená na plátky, ...
 - Vytvořeno 21. srpen 2011
 - 2. Grilovaná kýta ze selátka
 - (Zvěřina na jehle, na roštu)
 - Kýta z divokého selátka (cca 1,5 kg, bez kosti), 2 stroužky česneku, 4 lžíce bílého jogurtu, 2 lžíce nasekaného tymiánu, 2 lžíce ...
 - Vytvořeno 21. srpen 2011
 - 3. Pečená kýta z černé na česneku s kořenovou zeleninou
 - (Pečeně)
 - 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 10 dkg slaniny, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 10 dkg mrkve, , 4 stroužky česneku, 5 malých cibulek, 8 dkg másla, 1 bobkový list, 6 kuliček pepře, ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 4. Kýta z černé se šípky
 - (Pečeně)
 - 0,75-1 kg zvěřiny z kýty, 15 dkg kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev), 1 cibule, 6 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření, 1 bobkový list, snítka tymiánu, ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 5. Nadívaná kýta z černé
 - (Pečeně)
 - 1-1,2 kg kýty z černé, 20 dkg švestek, 10 dkg slaniny, sůl, pepř, 3 snítky čerstvého tymiánu, 4 lžíce olivového oleje, 2 cibule, 3 stroužky česneku, ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 6. Kýta z černé s ořechy
 - (Pečeně)
 - 0,75-1 kg kýty, 10 dkg slaniny, máslo, 20 dkg kořenové zeleniny, 2 dl červeného vína, špetka tymiánu, citronová kůra, 2-4 vlašské ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 7. Kýta nadivoko
 - (Masové kostky)
 - 3/4 kg kýty, 3 rajčata, 1 mrkve, kousek celeru, 3 stroužky česneku, 1 cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky jalovce, jíška, 2 dl červeného vína, 2 dl smetany, 2 ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 8. Kýta po italsku
 - (Masové kostky)
 - 1-1,2 kg kýty, sůl, 1 lžička papriky, 1 lžíce mouky, pepř, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 mrkve, 1/4 většího celeru, 4 lžíce oleje, 2 dl bílého vína, ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 9. Pečená kýta na jalovci
 - (Pečeně)
 - 1-1,2 kg kýty ze zvěřiny, 5 dkg slaniny, 10 dkg másla, 1 cibule, 15 dkg kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev), 5 kuliček rozdrcených jalovčinek, 4 kuličky pepře, 4 kuličky ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 10. Kýta na červeném víně s kořenovou zeleninou
 - (Pečeně)
 - 1-1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 10 dkg slaniny, 2 cibule, 4 lžíce pokrájené kořenové zeleniny, 1,5 dl červeného vína, 5 kuliček pepře, 5 ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 11. Hřbet nebo kýta s višňovou omáčkou a mandlemi
 - (Pečeně)
 - 1-1,2 kg hřbetu nebo kýty, 10 dkg slaniny, sůl, pepř, 2 hřebíčky, hrstička oloupaných mandlí, 1 velká cibule, olej, vývar, sůl. Omáčka: 1 lžíce ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 12. Dušená kýta s borůvkami
 - (Pečeně)
 - 1-1,2 kg kýty, 10 dkg slaniny, sůl, mletý pepř, olej, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 10 dkg celeru, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, 5 kuliček pepře, špetka tymián, ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 - 13. Kýta na červeném víně
 - (Pečeně)
 - 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 8 dkg slaniny, 10 dkg másla, 1 velká cibule, 10 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele , 8 celých pepřů, 4 zrna nového koření, 1 ...
 - Vytvořeno 17. srpen 2011
 
