- 1. Rolovaná kýta z černé vařená
- (Vařená masa)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 1 l červeného vína, 2 lžíce octa, sůl, 6 celých pepřů, 1 bobkový list, 1 velká cibule nakrájená na plátky, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 2. Grilovaná kýta ze selátka
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- Kýta z divokého selátka (cca 1,5 kg, bez kosti), 2 stroužky česneku, 4 lžíce bílého jogurtu, 2 lžíce nasekaného tymiánu, 2 lžíce ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 3. Pečená kýta z černé na česneku s kořenovou zeleninou
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 10 dkg slaniny, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 10 dkg mrkve, , 4 stroužky česneku, 5 malých cibulek, 8 dkg másla, 1 bobkový list, 6 kuliček pepře, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 4. Kýta z černé se šípky
- (Pečeně)
- 0,75-1 kg zvěřiny z kýty, 15 dkg kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev), 1 cibule, 6 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření, 1 bobkový list, snítka tymiánu, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 5. Nadívaná kýta z černé
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty z černé, 20 dkg švestek, 10 dkg slaniny, sůl, pepř, 3 snítky čerstvého tymiánu, 4 lžíce olivového oleje, 2 cibule, 3 stroužky česneku, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 6. Kýta z černé s ořechy
- (Pečeně)
- 0,75-1 kg kýty, 10 dkg slaniny, máslo, 20 dkg kořenové zeleniny, 2 dl červeného vína, špetka tymiánu, citronová kůra, 2-4 vlašské ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 7. Kýta nadivoko
- (Masové kostky)
- 3/4 kg kýty, 3 rajčata, 1 mrkve, kousek celeru, 3 stroužky česneku, 1 cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky jalovce, jíška, 2 dl červeného vína, 2 dl smetany, 2 ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 8. Kýta po italsku
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg kýty, sůl, 1 lžička papriky, 1 lžíce mouky, pepř, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 mrkve, 1/4 většího celeru, 4 lžíce oleje, 2 dl bílého vína, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 9. Pečená kýta na jalovci
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty ze zvěřiny, 5 dkg slaniny, 10 dkg másla, 1 cibule, 15 dkg kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev), 5 kuliček rozdrcených jalovčinek, 4 kuličky pepře, 4 kuličky ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 10. Kýta na červeném víně s kořenovou zeleninou
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 10 dkg slaniny, 2 cibule, 4 lžíce pokrájené kořenové zeleniny, 1,5 dl červeného vína, 5 kuliček pepře, 5 ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 11. Hřbet nebo kýta s višňovou omáčkou a mandlemi
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg hřbetu nebo kýty, 10 dkg slaniny, sůl, pepř, 2 hřebíčky, hrstička oloupaných mandlí, 1 velká cibule, olej, vývar, sůl. Omáčka: 1 lžíce ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 12. Dušená kýta s borůvkami
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty, 10 dkg slaniny, sůl, mletý pepř, olej, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 10 dkg celeru, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, 5 kuliček pepře, špetka tymián, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 13. Kýta na červeném víně
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 8 dkg slaniny, 10 dkg másla, 1 velká cibule, 10 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele , 8 celých pepřů, 4 zrna nového koření, 1 ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011