- 1. Plněné řízky se šunkou
- (Plněné plátky)
- 0,5 kg kýta, 1 vejce, sůl, pepř, hl. mouka, strouhanka, olej. Náplň: plátky šunky, plátky slaniny, Plátky masa odblaníme, naklepeme, ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 2. Plněné řízky s hráškem
- (Plněné plátky)
- 50 dkg kýty z mladého kusu, hladká mouka, vejce, mléko, 1 vejce, strouhanka, sádlo, sůl. Náplň: 2 dkg másla, 10 dkg šunky, 5dkg ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 3. Vyšehradské plněné řízky
- (Plněné plátky)
- 4 plátky z kýty, sůl, 1 vařená vejce, hladká mouka, strouhanka, olej, sůl. Náplň: 4 plátky šunky, 2 vejce vařené natvrdo. Plátky ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 4. Plněné řízky s houbami
- (Plněné plátky)
- 0,5 kg kýty z mladého kusu, hladká mouka, 1 vejce, sůl, strouhanka, olej na smažení. Náplň: 25 dkg čerstvých hub, drcený kmín, sůl. ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 5. Řízky v trojobalu
- (Plátky)
- 50-75 dkg zvěřiny z mladého kusu, ústřicová omáčka, 2 vejce, strouhanka, hladká mouka, sůl, sádlo (olej). Maso z mladého kusu nařežeme napříč ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 6. Těstíčka a marinády na řízky
- (Plátky)
- Těstíčko obecně: Připravujeme ho z vajec, polohrubé mouky, mléka, soli a dalších ingrediencí. Část mléka můžeme nahradit pivem, smetanou nebo ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 7. Gurmánské řízky
- (Plátky)
- 4 plátky z mladé zvěřiny, hořčice, 10 dkg uzeného sýra, mléko, vejce, strouhanka, mletý pepř, sůl. Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 8. Řízky naruby zapečené s cibulí a šlehačkou
- (Plátky)
- 0,5 kg zvěřiny na řízky, 0,4 kg cibule, strouhanka, 2 vejce, 2 kelímky šlehačky, sterilizovaná kapie, sůl, pepř, olej. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 9. trojité řízky
- (Plátky)
- 4 plátky mladé zvěřiny (krkovice, kýta), 4 plátky sýru Eidam, 4 plátky šunky, sůl, pepř, 1 vejce, mouka, strouhanka, hořčice, tuk na smažení. ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 10. Křupavé řízky s bylinkami
- (Plátky)
- 4 plátky zvěřiny, strouhanka, 1 vejce, 2 lžíce smetany, 1 lžíce mouky, 1/2 lžičky nasekaného tymiánu, 1/2 lžičky nasekaného rozmarýnu, 1/2 lžičky majoránky, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 11. Křupavé řízky s koňakem
- (Plátky)
- 4 plátky z mladé zvěřiny, koňak nebo slivovice, ústřicová omáčka, mletý pepř, sůl. Plátky (z kýty, hřbetu) lehce naklepeme, osolíme ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 12. Řízky ve sněhovém těstíčku
- (Plátky)
- 75 dkg mladé zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 5 dkg strouhaného uzeného sýra, 4 bílky, 1 lžíce Solamylu, strouhanka, hořčice, sůl. Nakrájené ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 13. Zapečené řízky s cibulí
- (Plátky)
- 4 plátky na řízky, 4 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, vejce, strouhanka, 2 větší cibule, 10 dkg anglické slaniny. Plátky naklepeme, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 14. Sekané řízky ze zvěřiny na smetaně
- (Mleté maso)
- 50 dkg mletého masa ze zvěřiny, 1 vejce, 1 rohlík, hladká mouka, 2 lžičky sladké mleté papriky, lžička koření na mleté, špetka pepře, sůl, ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 15. Řízky z mletého na víně
- (Mleté maso)
- 50 dkg mletého masa, 1 vejce, strouhanka, 2 lžíce hladké mouky, hrst kořenové zeleniny (i mražené), 5 lžic kečupu, 1 dl bílého vína, půl kostky ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 16. Mleté zvěřinové řízky
- (Mleté maso)
- 0,5 kg zvěřiny, 1 rohlík, mléko, 1 vejce, sůl, mletý pepř, olej, 1 cibule, stroužek česneku, 1 hřebíček, 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, bobkový ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 17. Mleté řízky s lečem
- (Mleté maso)
- 0,5kg zvěřiny, 1 vejce, 1,5 dl mléka, 5 lžic strouhanky, hladká mouka, sádlo, 40 dkg sterilovaného leča, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 dl smetany, mletá ...
- Vytvořeno 5. červen 2011