Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

0,5 kg zvěřiny, 8 plátků anglické slaniny,15 dkg strouhaného tvrdého sýra, 1 dl mléka, mletý pepř, sůl.

Zvěřinu odblaníme, umeleme spojíme se strouhaným sýrem, pokapeme mlékem a necháme v chladu odležet, až se mléko vsákne. Mleté maso osolíme, opepříme, promícháme a utvoříme 8 biftečků. Obalíme je z boku biftečku plátky anglické slaniny (slaninu můžeme spojit párátkem) a ve vyhřáté troubě je na pečícím papíru upečeme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

0,5 kg zvěřiny, 1 žloutek, sůl, mletý pepř, 5 dkg másla, středně velká cibule, 15 dkg hub (žampiony, hřibovité houby).

Zvěřinu odblaníme, umeleme, osolíme opepříme, přidáme žloutek a propracujeme. Na rozehřátém másle osmahneme na jemno pokrájenou cibuli, přidáme na drobno pokrájené houby a dusíme do měkka. Houbovou směs smícháme s mletým masem a utvoříme biftečky a opečeme na sádle.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

1 kg zvěřiny, 1 cibule, 1 vejce, 1 žloutek, sůl, mletý pepř,  olej.

Zvěřinu odblaníme, umeleme s cibulí, přidáme 1 vejce a 1 žloutek, osolíme, opepříme. Vytvoříme biftečky asi 2 cm silné, lehce natřeme olejem a necháme asi 1/4 hodiny odpočinout. Pak bifteky obalíme v mouce, rychle opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

¾ kg odblaněné zvěřiny, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, špetka tlučeného jalovce, olej.

Maso umeleme s cibulí, česnekem, okořeníme pepřem, jalovcem, osolíme a prohněteme. Utvoříme biftečky, potřeme olejem a necháme je alespoň hodinu odležet. Biftečky opečeme na tuku.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

0,5 kg zvěřiny, 1 cibule, 2 žemle, mletý muškátový květ, pepř, sůl, 1 vejce,
polohrubá mouka, sádlo.

Zvěřinu odblaníme, umeleme, rozmícháme s drobně nakrájenou cibulí a žemlí namočenou v mléce. Směs mírně osolíme, přidáme muškátový květ, pepř, vejce a dobře promícháme. Tvarujeme řízky, asi 1 cm silné.
Jednu stranu obalíme v hladké mouce a touto pomoučněnou stranou vkládáme na rozpálené sádlo, obrátíme a dosmažíme.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.