Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

1/2 kg paprik, 30 dkg cibule, 1 kg povařených hub (hřibovité, mohou být i žampiony nebo hlíva), 1,5 dkg soli, 10 dkg cukru, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku, 1 lžička pepře, 1 dl octa, 1 lžíce oleje, 1 větší kečup.

Papriky nakrájíme a všechny ingredience smícháme dohromady. Dáváme do skleniček, na jejichž dno jsme dali bobkový list. Sterilujeme 30 minut při 80 st. C.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

60 dkg hub, 50 dkg paprik různé barvy, 30 dkg cibule, 2 dkg soli, 6 dkg cukru, 1 dl oleje, 1 dl octa, 25 dl ostrého kečupu, 2 stroužky česneku, 1 feferonka.

Houby nakrájíme, vhodíme do vroucí slané vody a necháme přejít varem. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou. Cibuli nakrájíme nahrubo a necháme zesklovatět na oleji, potom přidáme nakrájené papriky a necháme dusit do poloměkka, pak přidáme všechny ostatní ingredience a necháme chvilinku povařit (česnek utřít nebo prolisovat, feferonku na drobné kousky). Pak dáme do malých skleniček a sterilujeme 20 min při 80°C.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

¾ kg hub, 0,5 kg cibule, 0,5 kg paprik, 10 dl octa, 12 dkg oleje, 8 dkg cukru, 2 dkg soli, 1 malý kečup.

Houby nakrájíme na silnější plátky, povaříme v osolené vodě cca 3 minuty a slijeme přes cedník. Nakrájíme na půlkolečka cibuli a papriky na proužky. Dáme do kastrolu, přidáme ocet, olej, cukr, sůl a kečup. Vše společně dusíme a mícháme 15 minut. Pak přidáme houby a necháme 3 minuty probublat.. Nakonec plníme do sklenic a sterilujeme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

2 kg hub, 1 kg paprik, 1/2 kg cibule, 2 dl vody, 30 dkg cukru, 6 hřebíčků, 6 kuliček nového koření, 6 bobkových listů, 1/4 l oleje, 7 dkg soli, 2 dl ostrého kečupu, 2 malé protlaky, 4 dl octa.

Houby pokrájíme a svaříme asi 15 minut. Všechny přísady smícháme dohromady, dáme do zavařovacích sklenic, doplníme vzniklou zálivkou a sterilujeme 20 minut.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.83 (3 Hlasujících)

1 l vody, 0,4 l octa, 6 dkg soli, 10 dkg cukru, 10 koleček sladidla, 1 lžička olivového oleje.

Nálev necháme svařit 5 minut.

Do sklenice dáme kozí rohy, 2 hřebíčky, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, doplníme kolečky cibule. Můžeme přidat stroužek česneku, bobkový list, kopr. Studený nálev nalijeme do sklenic na papriky a koření. Zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut v páře.

 

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.